«Πολίτης» για πάντα θέλει να είναι ο Νταβίντ Σίλβα, με τον ισπανό χαφ να ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι για ακόμη πέντε χρόνια.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έφυγε από την Βαλένθια το 2010 για τα μάτια του βρετανικού συλλόγου και δείχνει ότι δεν το έχει μετανιώσει, όταν αποφάσισε να… μεταναστεύσει. Τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο Μάντσεστερ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Σούπερ Καπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To 2019 που θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του θα είναι 33 ετών, με τον ίδιο να θέλει να μείνει… για πάντα στην ομάδα, δηλώνοντας: «Σε αυτή την ομάδα πλέον αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Αισθάνομαι γεμάτος από την παρουσία μου εδώ και τη δουλειά που γίνεται. Θέλω απλά, όπως όλοι, να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε τίτλους.

Γιατί να μη θέλω να μείνω σε αυτό τον φανταστικό σύλλογο; Έχουμε πετύχει πάρα πολλά, έχουμε κυριαρχήσει στην Αγγλία και δεν βλέπω τον λόγο που να μας εμποδίζει να γίνουμε υπερδύναμη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο» και προσέθεσε: «Ήταν μια πανεύκολη απόφαση για εμένα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και υπέγραψα με χαρά όταν μου προτάθηκε να μείνω εδώ για ακόμα πέντε χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης