Για τις 17 Μαΐου ορίστηκαν οι εκλογές στον Άρη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009, 22:28
Για τις 17 Μαΐου ορίστηκαν οι εκλογές στον Άρη

Την Κυριακή 17 Μάιου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέα διοίκησης του Ερασιτέχνη, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση της Λέσχης των Φίλων του Άρη, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντασης.

Ο νυν πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας ανακοίνωσε και τον δικό του συνδυασμό με επικεφαλής τον ίδιο. Στο ψηφοδέλτιο του υπάρχει ο Βογιατζής από την προηγούμενη διοίκηση, ο Στράτος Ευγενίδης, ο Κώστας Ελευθεριάδης. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, τόνισε επίσης ότι στον συνδυασμό του ως υποψήφιος του ερασιτέχνη θα είναι και ο Παπαδόπουλος.

Αμέσως την σκυτάλη πήρε ο Αθανασιάδης ως επικεφαλής του άλλου ψηφοδελτίου, ο οποίος ανακοίνωσε τον δεύτερο συνδυασμό του λεγόμενου «Μετώπου». Στο εν λόγω ψηφοδέλτιο συμμετέχουν ο Νίκος Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη, ο Τζαμπάζης, ο Βαλογιόωργης, ο Μπεκιάρης και ο Σαρρής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οξύνθηκαν τα πνεύματα όταν ο Λάμπρος Σκόρδας αρνήθηκε να παρουσιάσει τους υποψηφίους ενώπιον της Λέσχης όπως ζήτησε το σώμα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009, 22:28