Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα ανάμεσα σε οπαδούς της Παναχαϊκής και του Παναιτωλικού. Λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδων οι οπαδοί συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην διεξαχθεί.

Αφορμή στάθηκαν πέντε φίλοι του Παναιτωλικού, οι οποίοι όταν έγιναν αντιληπτοί από τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής, άρχισαν να ανταλλάσουν βρισιές. Στη συνέχεια έφτασε πούλμαν με 50 φίλους της ομάδας του Αγρινίου και τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Μάλιστα οι συμπλοκές μεταφέρθηκαν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά οι παίκτες βγήκαν μπροστά και χώρισαν τους οπαδούς, ενώ η αστυνομία επενέβη μετά από αρκετή ώρα.Από τα επεισόδια τέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά.

Το ματς όπως ήταν φυσικό ματαιώθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σε δηλώσεις: «Πρόκειται για μια χούφτα αλητών που προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να τους το επιτρέψω. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να εντοπιστούν και να συλληφθούν όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης