Να σφραγίσει την πρωτιά στον 8ο όμιλο του Top-16 της Ευρωλίγκα θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο την Κάχα Λαμποράλ, σε παιχνίδι για την 5η και προτελευταία αγωνιστική.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με δηλώσεις του ζήτησε από τους παίκτες του να φτάσουν στη νίκη, αλλά να δείξουν προσοχή, αφού η Κάχα Λαμποράλ είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε δυνατές και δύσκολες αναμετρήσεις. Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και τον έλεγχο και για τα 40 λεπτά. Προτεραιότητά μας είναι να φτάσουμε στο στόχο μας αποδίδοντας καλό μπάσκετ, όχι μόνο σκεπτόμενοι την πρώτη θέση. Έχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά κι εμείς έχουμε μερικά. Σε αυτό το επίπεδο αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό, επειδή οι ομάδες έχουν αρκετή ποιότητα και εναλλακτικές λύσεις», τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Νίκολα Βούιτσιτς με τη σειρά του δήλωσε: «Στην αρχή της φάσης των «16» η Κάχα Λαμποράλ ήταν ένα από τα φαβορί και παραμένει καλή ομάδα, παρά τα προβλήματά της. Τώρα έρχονται στον Πειραιά να παίξουν για τη… ζωή τους στη διοργάνωση κι αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους απ’ ό,τι είναι. Χωρίς τον Σπλίτερ αγωνίζονται με ένα περίεργο στυλ παιχνιδιού και είναι κάπως δύσκολο να τους ακολουθήσει κανείς. Όλοι οι παίκτες μπορούν να σουτάρουν από την περιφέρεια και, αν ο Σαν Εμετέριο «ζεσταθεί», μπορεί να γίνουν απρόβλεπτοι. Αναφορικά με τη δική μου ομάδα, έχουμε ξεχάσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό και είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης