Την προσοχή των παικτών του Ολυμπιακού για 40 λεπτά ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μιλώντας για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα, με αντίπαλο της Τσιμπόνα στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού , που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα είπε: «Έχουμε ήδη κάνει δύο βήματα για την πρόκριση στα προημιτελικά και θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμη για να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας. Η Τσιμπόνα είναι μία ομάδα με αρχές στο παιχνίδι της και τη δική της αγωνιστική φιλοσοφία. Παλεύουν σε κάθε ματς, ακόμη και όταν είναι αουτσάιντερ, σεβόμενοι τη μεγάλη παράδοση του συλλόγου. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Βούισιτς, τόνισε: «Η Τσιμπόνα έρχεται στην έδρα μας χωρίς πίεση, αλλά αυτό ουδόλως σημαίνει πως έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας. Τους γνωρίζω πολύ καλά και δεν χωρά αμφιβολία πως μισούν να χάνουν. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, η έκβαση του οποίου όμως εξαρτάται από μας. Αν παίξουμε όπως απέναντι στην Χίμκι και την Κάχα Λαμποράλ, είμαι βέβαιος πως θα φθάσουμε στην τρίτη συνεχή μας νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης