Γιαννάκης: Συγκέντρωση στην ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 17:56
Γιαννάκης: Συγκέντρωση στην ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει περάσει στο Final-4 της Ευρωλίγκα, όμως αύριο αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την Α1 και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή και συγκέντρωση για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη.

«Έχουν περάσει αρκετές μέρες από το τελευταίο μας παιχνίδι και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να συγκεντρωθούν μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι, ασήμαντο ή σημαντικό. Από τον αγώνα με την ΑΕΚ μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε πολλούς τομείς κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Με τη σειρά του ο Νίκολα Βούισιτς επεσήμανε ότι: «Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Final-4 και το παιχνίδι με την ΑΕΚ όπως και όλα που θα δώσουμε μέχρι το Παρίσι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά. Ήταν καλό που είχαμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και πλέον δουλεύουμε σκληρά και συγκεντρωμένα. Θέλουμε σ’ όλα μας τα παιχνίδια ως το Final-4 να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να προσπαθήσουμε να βρούμε όσο το δυνατόν καλύτερο ρυθμό».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Απριλίου 2010, 18:46