Δύσκολο έργο θα έχει η Σιένα στον αποψινό τέταρτο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά της Euroleague, σύμφωνα με τον Μάρκο Γιάριτς.

Ο Σέρβος γκαρντ της ιταλικής ομάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβική ιστοσελίδα προέβλεψε ότι οι Πειραιώτες θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση απόψε, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν θα πρέπει να οδηγηθεί η σειρά με τον Ολυμπιακό σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει αρκετό ταλέντο σε αυτή την ομάδα (σ.σ. Σιένα), γι’ αυτό σε κάθε αγώνα παίζουμε και οι 14 παίκτες. Το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του και το ίδιο κάναμε στη δίκη μας, δεν σημαίνει ότι το τέταρτο ματς θα είναι εύκολη υπόθεση. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να παίξουμε το πέμπτο παιχνίδι στον Πειραιά», δήλωσε ο Μάρκο Γιάριτς και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι η σειρά με τον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη, ενώ μερικοί περιμένουν από εμάς να εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι. Όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως η φετινή ομάδα, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή».

Ερωτηθείς για τον τραυματία ΜακΚάλεμπ που κλήθηκε να αντικαταστήσει: «Με τον Μπο (σ.σ. ΜακΚάλεμπ) είμαστε δύο εντελώς διαφορετικοί παίκτες. Θα ήταν δύσκολο να αγωνιστούμε μαζί, καθώς δεν νομίζω να προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως. Αλλά αν γινόταν αυτό θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης