Μετά την αποκάλυψη του Βλάση Τσάκα για συμφωνία με τον Ροναλντίνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο αδελφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Νούνο Ασίς Μορέινα, δήλωσε πως δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ροναλντίνιο στην Ελλάδα.

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Τον γνωρίζω τον κύριο Τσάκα και έχω μιλήσει μαζί του, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω το περιεχόμενο της κουβέντας μας» είπε στην «Εξέδρα» ο Νούνο Ασίς και απάντησε στην ερώτηση αν ο «Ρόνι» θα αποχωρήσει από τη Φλαμένγκο: «Δεν είναι τίποτα σίγουρο. Θα σκεφτούμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και θα προσπαθήσουμε να αποφασίσουμε το καλύτερο για τον ίδιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άραγε, θα επιστρέψει ο Ροναλντίνιο στην Ευρώπη; «Αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα πούμε όχι. Άλλωστε, νομίζω πως ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα η καριέρα του εκεί και μία δεύτερη ευκαιρία θα ήταν ευπρόσδεκτη. Γιατί όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Το ελληνικό πρωτάθλημα το παρακολουθώ στενά τα τελευταία χρόνια και διαπιστώνω τεράστια βήματα προόδου» είπε ο Νούνο Ασίς και κατέληξε:

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα σας και τον ελληνικό λαό. Έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα, όπως και ο αδελφός μου. Ακούστε. Δεν μίλησα ποτέ και δεν σκοπεύω να το κάνω για λογαριασμό του αδελφού μου. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτό που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι θα βρίσκομαι στην Αθήνα σε περίπου έναν μήνα. Έρχομαι για διακοπές στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Ίσως τα ξαναπούμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης