Γκιώνης: Δεν θα κοιμηθώ τρεις μέρες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 08:12
Γκιώνης: Δεν θα κοιμηθώ τρεις μέρες

Ο Παναγιώτης Γκιώνης, εμφανώς απογοητευμένος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε πως θα κάνει τρεις μέρες να κοιμηθεί εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Κορεάτη Τζεούνγκ.

«Ο αντίπαλος χαλάρωσε λίγο, σαν να είχε τελειώσει το ματς. Εγώ ρίσκαρα λίγο, δεν μου βγήκε. Έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό εγώ, εκεί νομίζω πως έπαιξα λάθος και ο Κορεάτης πήρε το μομέντουμ. Στο τελευταίο σετ είχα ατυχία, δύο ματς μπολ…

»Έτσι όπως έχασα είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Τα έδωσα όλα, εννοείται αυτό, αλλά τέτοια ήττα δεν θυμάμαι να έχω ξανακάνει. Ένιωθα πάρα πολύ καλά, ήμουν πολύ φορμαρισμένος και θεωρώ πως, αν είχα αντίπαλο κάποιον Ευρωπαίο, θα είχα περισσότερες πιθανότητες. Δεν μπορώ να πω όμως δικαιολογίες. Ήμουν πολύ κοντά, έπαιξα πολύ καλά απέναντι στον Κορεάτη, τον κοίταξα στα μάτια, είχε φοβηθεί… Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου, αλλά με τον τρόπο που έχασα θα κάνω τρεις μέρες να κοιμηθώ» ανέφερε.

Ο προπονητής του, Κώστας Βατσακλής, δήλωσε από την πλευρά του: «Σε τόσο υψηλό επίπεδο τα λάθη κοστίζουν. Ο Παναγιώτης ήταν πάρα πολύ καλός. Ο αντίπαλος ήταν και νεότερός του, αλλά και πολύ πιο ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Η Κορέα είναι μια από τις τρεις υπερδυνάμεις στον κόσμο και η ψυχολογία γύρισε αντίστροφα. Πίστευα πως ο Παναγιώτης μπορούσε ακόμη κι έτσι να κερδίσει».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 08:36