Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 17:15
Γυρίζει σελίδα ο Ηρακλής
Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι στη Γενική Συνέλευση της 20ης Ιανουαρίου αναμένεται να επικυρωθεί η συνεργασία του με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, όσον αφορά την ίδρυση νέας ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο «γηραιός» έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Κατερίνης για την αγορά του ΑΦΜ. Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε οι «κυανόλευκοι» θα αγωνίζονται στην Football League 2 και η νέα ονομασία τους θα είναι ΑΕΠ Ηρακλής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Καλούνται τα μέλη του Γ. Σ. Θεσσαλονίκης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 20/1/2012 και ώρα 17.00, στο ξενοδοχείο CAPSIS HOTEL, Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη και σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, στον ίδιο χώρο με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή Πρόεδρου Γενικής Συνέλευσης.

2. Διάλυση του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ.

3. Προοπτική σύναψης σύμβασης παραχώρησης σήματος και επωνυμίας του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ προς το Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία "Αθλητική Ένωση Ποντίων Κατερίνης", με απώτερο σκοπό την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας και την υπό όρους ίδρυση νέας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν καταβάλει τη συνδρομή του έτους 2011.

Σημειώνεται ότι στη Συνέλευση που έχει οριστεί να διεξαχθεί την 20/1/2012 και ώρα 17.00, απαρτία υπάρχει με την παρουσία του μισού (½) πλέον ενός (1) των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, στη δε της 20/1/2012 και ώρα 19.00, απαρτία υπάρχει ανεξάρτητα του αριθμού των παρόντων μελών».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2012, 17:26