Η Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να έχασε και φέτος τη «σαλατιέρα» της Μπουντεσλίγκα, ωστόσο έχει την ευκαιρία να προσθέσει δύο κούπες στην τροπαιοθήκη της, καθώς έχει προκριθεί στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου Γερμανίας.

Ο επιθετικός των Βαυαρών, Μάριο Γκόμεζ με δηλώσεις του έδωσε την υπόσχεσή ότι τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν και τους δύο τελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα πάμε στον τελικό του Champions League για να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το εάν η Τσέλσι έχει καλή ή άσχημη σεζόν. Θα μπορούσα να πω πως οι πιθανότητες είναι 50-50», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Γερμανός φορ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, κόντρα στην Ντόρτμουντ (12/5).

«Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και τους δύο τελικούς. Η Ντόρτμουντ μπορεί να έχει κερδίσει τα τελευταία τέσσερα μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά ο τελικός γίνεται σε ουδέτερη έδρα και είναι όλα ή τίποτα. Θέλουμε απεγνωσμένα να πανηγυρίσουμε τον πρώτο μας τίτλο για αυτήν τη σεζόν», κατέληξε ο επιθετικός των «Βαυαρών».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης