Γόντικας: «Νέα αύξηση Μ.Κ με τους ίδιους όρους»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 20:22
Γόντικας: «Νέα αύξηση Μ.Κ με τους ίδιους όρους»

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τους ίδιους όρους (15 εκατ. ευρώ με τιμή ανά μετοχή 0,33 ευρώ και πλαφόν συμμετοχής στα 99 ευρώ) με την προηγούμενη θα προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτό κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας στις δηλώσεις του, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Δ.Σ που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Ερωτηθείς δε, για το θέμα της παραμονής του Καραγκούνη στην ομάδα ο Γόντικας παρουσιάστηκε αινιγματικός, ξεκαθαρίζοντας ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η… Μάδεργουελ και μόνο.

«Από τις αποφάσεις του Δ.Σ. συζητήθηκε μια σωρεία θεμάτων, και πιο πολύ από όλα εστιάσαμε στην Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση στις 20 Αυγούστου ή λίγο νωρίτερα δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία η οποία με τους ίδιους όρους με την προηγούμενη αύξηση θα προκηρύξει την νέα αύξηση. Προφανώς θεωρούμε ότι θα έχει εκδοθεί και το ενημερωτικό δελτίο μέχρι τότε.

Συζητήσαμε και κάποια θέματα που είχαν να κάνουν με τον Ερασιτέχνη γιατί έπρεπε να κάνουμε κάποιες κινήσεις καθώς επίσης και κάποια άλλα θέματα εμπορικής φύσεως καθώς επίσης και ότι ο κ. Αντωνιάδης είναι το νέο μέλος στην θέση του Δημήτρη Βερβεσού. Και επίσης κάποια άλλα θέματα με τα περισσότερα από αυτά να αφορούν εμπορικές συμβάσεις της ΠΑΕ», είπε αρχικά ο Γόντικας.

Όταν ρωτήθηκε εάν είναι αισιόδοξος, είπε: «Δεν υπάρχει αισιόδοξος υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν. Θα θέλαμε να γίνουν κάποια πράγματα με ποιο γρήγορο ρυθμό αλλά οι δυνατότητες είναι με αυτό το ρυθμό και οφείλουμε να το παλεύουμε συνεχώς. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τα δυο παιχνίδια που έρχονται με την Μάδεργουελ. Σε αυτά πρέπει να επικεντρωθούμε γιατί παίζουν τεράστιο ρόλο για την πορεία μας αυτή τη χρονιά. Από εκεί και πέρα τα ξανάλεμε».

Τέλος, αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Γιώργου Καραγκούνη επισήμανε: «Θα δούμε κύριοι. Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι η ομάδα έχει πέσει μονά ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Θα προσπαθήσουμε όμως να κάνουμε και κάτι παράλληλα.».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012, 20:39