Γρηγορόπουλος: Διέψευσε τις φήμες περί συγχώνευσης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 17:44
Γρηγορόπουλος: Διέψευσε τις φήμες περί συγχώνευσης
Μετά τον μέτοχο του Αστέρα, Δημήτρη Μπάκο, και ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, διέψευσε τις φήμες περί συγχώνευσης της «μαύρης θύελλας» με την ομάδα της Τρίπολης.

«Ειλικρινά λυπάμαι που μπαίνω στη διαδικασία να διαψεύσω κατηγορηματικά το σενάριο που ειπώθηκε και αναπαράχθηκε από μερίδα του Τύπου και κάνει λόγο για έτοιμο σχέδιο και διάφορα άλλα αποκαλυπτικά. Το θέμα πράγματι προσφέρεται άνετα για "σενάρια, εικασίες και ...επιθυμίες" κάποιων γνωστών κύκλων παραπληροφόρησης και δεν διστάζουν, λίγες ώρες πριν από κρίσιμα παιχνίδια και για τις δυο ομάδες, να διοχετεύουν άκριτα και ανεμπόδιστα τα σενάριά τους.

Επαυξάνω και συντάσσομαι στην κατηγορηματική απάντηση του κ. Δημήτρη Μπάκου που διέψευσε πρώτος αυτά τα δημοσιεύματα και θέλω να τονίσω ότι αυτή τη στιγμή όλους στην ΠΑΕ Καλαμάτα μας απασχολεί ο στόχος της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία. Όσο κι αν προσπαθούν αυτοί οι κύκλοι, δεν θα καταφέρουν να μας αποπροσανατολίσουν. Τα δημιουργήματα αυτά έχουμε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε δεόντως», ήταν η δήλωση του ισχυρού άνδρα της μεσσηνιακής ΠΑΕ.


Διαβάστε επίσης:

Μπάκος: Κακοήθειες τα περί συγχώνευσης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 17:44