Εξώδικη διαμαρτυρία στη «zougla. gr» έστειλε η Ανώνυμος Εταιρεία «Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος» σχετικά με δημοσίευμα που αναφερόταν στη μείζονος σημασίας εισαγγελική έρευνα που διεξάγεται για στημένα παιγνίδια στη Super League. Ως γνωστόν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τα ΜΜΕ και ο έντυπος Τύπος βρίθουν σχετικών δημοσιευμάτων. Ήδη και επίσημα ο σχετικός φάκελος παρεδόθη στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ έρευνα διεξάγει και η ΟΥΕΦΑ.

Η «zougla.gr» εγκαίρως αναφέρθηκε στο γεγονός, αναδημοσιεύοντας την επίσημη ανακοίνωση των αρμοδίων της Super League, σύμφωνα με την οποία επιβεβαιωνόταν το θλιβερό συμβάν. Ως γνωστόν, η υπόθεση «στημένα παιγνίδια» δεν αφορά αποκλειστικά στην ποδοσφαιρική οικογένεια αλλά στο σύνολο της κοινωνίας από τη στιγμή που υφίστανται επίσημα παιγνίδια Στοιχήματος επί των ποδοσφαιρικών αγώνων. Άλλωστε, τη σχέση μεταξύ των στημένων παιγνιδιών και των προγνωστικών των διαφόρων εταιρειών στοιχήματος διερευνά πλέον η Δικαιοσύνη και οι καθ’ ύλη αρμόδιες αθλητικές Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας αναφέρθηκαν και δύο σενάρια που συζητήθηκαν σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία. Οι σχετικές αναφορές ξεκαθάριζαν πως πρόκειται περί σεναρίων που ερευνώνται.

Η zougla.gr δημοσιεύει το πλήρες κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας, με μία ωστόσο επισήμανση. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιστορική ομάδα την οποία τιμούμε, αλλά το ύφος αυτής της εξώδικης διαμαρτυρίας είναι ιδιαιτέρως έντονο και σε ορισμένα εδάφια του κειμένου μπορεί και να θεωρηθεί προκλητικό, ορισμένες δε αναφορές, όπως η υποβολή συγγνώμης κ.λπ., μάλλον παραπέμπουν σε εποχές που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η κοινωνία και ο κόσμος του Αθλητισμού έχουν κουραστεί από τα αναρίθμητα κρούσματα που έχουν αμαυρώσει το κύρος του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, τα αναρίθμητα σχόλια και φήμες περί ”στημένων παιγνιδιών” και περί ”πουλημένης διαιτησίας” και άλλα τινά που δεν περιποιούν τιμήν σε κανέναν. Σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον, θα πρέπει κανείς να αναμένει την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας, από την οποία, ενδεχομένως, να προκύψουν σοβαρές ευθύνες. Άλλωστε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην εξώδικη διαμαρτυρία, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτε να φοβηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εξώδικη Διαμαρτυρία
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης