Το πλαστικό ποτήρι που χτύπησε στο κεφάλι τον Αναστασίου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014, 22:12
Το πλαστικό ποτήρι που χτύπησε στο κεφάλι τον Αναστασίου
Από τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου, μετά από τη ρίψη αντικειμένου επισκιάστηκε το ντέρμπι των αιωνίων στο «Καραϊσκάκη», όπου ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε, επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», δευτερόλεπτα μετά τον καταλογισμό πέναλτι στους «ερυθρόλευκους» κι ενώ διαμαρτυρόταν για την απόφαση του διαιτητή, δέχτηκε στο κεφάλι ένα κύπελλο με αναψυκτικό, προερχόμενο από τις «ακριβές» θέσεις του γηπέδου και όχι από την κερκίδα των φανατικών.

Ο Αναστασίου σωριάστηκε στο έδαφος και αμέσως προς το μέρος του «έτρεξαν» οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου για τις πρώτες βοήθειες.

Το θετικό τουλάχιστον είναι ότι ο Αναστασίου δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μετά από κάποια λεπτά σηκώθηκε και συνέχισε το κοουτσάρισμα της ομάδας του.  

Εντούτοις το αρνητικό είναι ότι γίναμε μάρτυρες ακόμη μίας οπαδικής αθλιότητας στα ελληνικά γήπεδα και επιβεβαιώθηκε και πάλι πως η βλακεία κάποιων ανεγκέφαλων είναι ανίκητη.
Αν κάποιος έχει βίντεο με τη στιγμή της ρίψης του αντικειμένου στον προπονητή του Παναθηναϊκού μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, 02:59