Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Δουβής ζήτησε υπομονή για το χτίσιμο της ΑΕΚ και τόνισε ότι στόχος είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΟΤΕ-TV, ο κ. Δούβης δήλωσε για το όραμα της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Το όραμα θυμίζει περισσότερο όνειρα. Εμείς όταν λέμε όραμα εννοούμε πλάνο και στόχους. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αν δεν βάλεις στόχους. Η σειρά των στόχων μας έχει λογική. Η ομάδα μας έχει ζωή πέντε μηνών. Θέλει χτίσιμο και υπομονή. Δεν μπορούμε να είμαστε αιθεροβάμονες. Υπάρχει μία μικρή ομάδα ανθρώπων που παίρνει αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ψυχή όλου του κόσμου η ΑΕΚ είναι η ”βασίλισσα” του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ό,τι καλύτερο να φτιαχτεί μία ομάδα του μέλλοντος, αλλά η ΑΕΚ πρέπει να επανεμφανιστεί στην Ευρώπη. Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα με νεανικό ελληνικό κορμό. Ο δρόμος είναι μακρύς. Προς το παρόν η πορεία της ομάδας κρίνεται ως ικανοποιητική, κάτι που φαίνεται και από τους ανθρώπους που έρχονται στο γήπεδο. Η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό προπονητή αλλά και ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτήν. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και στον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Αν είχαμε ένα γήπεδο δικό μας και βοηθητικούς χώρους, θα είχαμε κάνει πολλά περισσότερα. Πιο πριν, η ομάδα πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία. Γύρισε όλα τα γήπεδα. Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν. Αλλά έχει και ανθρώπους που την ακολουθούν σε όλο αυτό».

Τέλος, για την έρευνα που θέλει την ΑΕΚ να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών στις τάξεις των φιλάθλων της σχολίασε ότι «πράγματι, έγινε μια έρευνα πολύ σοβαρή. Προηγείται με μεγάλο ποσοστό η ΑΕΚ των άλλων ομάδων στο γυναικείο πληθυσμό».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης