Θετικά μηνύματα για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προέκυψαν από τη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, με τους προέδρους της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής, κ.κ. Θανόπουλο και Χατζηχρήστο.

«Ξεκινάμε από το μηδέν και ελπίζω να βρούμε μια λύση, ώστε να μη γυρίζει η ΑΕΚ από γήπεδο σε γήπεδο και να αποκτήσει δικό της σπίτι στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Οι νόμοι που έχουν βγει με τον κ. Γρανίτσα είχαν κριθεί αντισυνταγματικοί. Από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση από την Πολιτεία και την ενωμένη ΑΕΚ, τότε πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν. Η ΑΕΚ, όπως και η Λάρισα, θα κάνει την πρότασή της. Πρέπει να σεβαστεί το περιβάλλον και τη γύρω περιοχή. Η πρόταση αυτή θα πάει στο ΥΠΕΧΩΔΕ και ο κ. Σουφλιάς θα κοιτάξει την συγκεκριμένη υπόθεση. Έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή μια σύσκεψη με πολεοδόμους, ώστε η ΑΕΚ να είναι ενημερωμένη για το ζήτημα, και θα κοιτάξουμε το καλύτερο για την ομάδα» υποστήριξε ο κ. Ιωαννίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό: «Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη. Ωστόσο θα πρέπει να λυθούν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να είναι διχασμένη η ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τον κ. Ιωαννίδη για την ενημέρωση, πρέπει να υπάρξει ενημέρωση όλων των φορέων για να βρει τον δρόμο της η ΑΕΚ» κατέληξε πρόεδρος της ΠΑΕ.

«Το επιχείρημα της Πολιτείας ότι δεν υπάρχει σύμπνοια στο θέμα κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια κατέπεσε. Προχωράμε ενωμένοι έως το τέλος» δήλωσε στη zougla.gr ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Δημήτρης Χατζηχρήστος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Πρόεδρος ερασιτεχνικής ΑΕΚ

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή στις 14:00, στα γραφεία της ΠΑΕ έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της ομάδας εργασίας για το γήπεδο, παρουσία οικονομολόγων, πολεοδόμων και μελετητών.

(Πρώτη καταχώρηση: 18 Μαρτίου, 12:08)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης