Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες του Παναθηναϊκού, πέρα από τα όσα είπε και βγήκαν… στη δημοσιότητα, έριξε και κάποια καρφάκια, τα οποία σε πρώτη φάση έμειναν εντός των τειχών της Παιανίας.

Ωστόσο με 24 ώρες καθυστέρηση βγήκαν και αυτά, μέσα από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές βούρκωσε, αφού ήταν πολύ συγκινημένος, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τους Ορέστη Καρνέζη και Ζέκα, καθώς αμφότεροι ένιωσαν ότι χρωστούν πολλά στον 66χρονο τεχνικό, ενώ έντονα φορτισμένοι ήταν και οι οι Τοτσέ και Βιτόλο.

Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα στην ομιλία του άφησε κάποια υπονοούμενα, εμφανώς πικραμένος από τη συμπεριφορά κάποιων. «Στον κόσμο υπάρχουν πολύ λίγοι, που αξίζουν πραγματικά και πολλοί που δεν αξίζουν τίποτα. Οι λίγοι έχασαν από τους πολλούς…», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Έχω να το λέω ότι τα δύο χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό δεν κέρδισα ποτέ εις βάρος του, κάτι που πριν μπορεί να γινόταν…».

Ο πρώην πλέον τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στο θέμα του διαζυγίου του με τους «πράσινους», λέγοντας: «Το αρνητικό κλίμα εναντίον μου αυξήθηκε επειδή κάποιοι με υπονόμευαν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπρεπε να είχα ακούσει τη γυναίκα μου που μου είχε πει το καλοκαίρι να φύγω από τον Παναθηναϊκό, γιατί το τέλος δεν θα ήταν όμορφο. Έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ από το κλίμα, που έχει δημιουργηθεί εναντίον μου».

Τέλος ο Φερέιρα αναφέρθηκε και στα… εγγόνια του, λέγοντας: «Μου λείπουν τα εγγόνια μου, θα είναι ωραία που θα επιστρέψω σπίτι ύστερα από πολλά χρόνια, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μου στο σπίτι χωρίς την καθημερινή τριβή με μία ομάδα».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης