Ο αμερικανικός γίγαντας Amazon έχει καταλήξει σε συμφωνία για τη μετάδοση δύο ακόμη παιχνιδιών της Bundesliga, μέσω της υπηρεσίας Prime Video, αυτό το σαββατοκύριακο, στη Γερμανία και την Αυστρία. Η συμφωνία συνήφθη μετά την μετάδοση από την πλατφόρμα του αγώνα Βέρντερ Βρέμης-Λεβερκούζεν, την περασμένη Δευτέρα.

Η Amazon θα καλύψει το ντέρμπι του Βερολίνου μεταξύ της Χέρτα και της Ουνιόν, απόψε, όπως και την αναμέτρηση Σάλκε-Άουγκσμπουργκ, που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής. Οι πελάτες Prime στη Γερμανία και την Αυστρία θα έχουν πρόσβαση σε αγώνες, ως μέρος των συνδρομών που έχουν ήδη συνάψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάλυψη δεν θα είναι αποκλειστική, λαμβάνοντας υπόψη τη συμφωνία που υπέγραψε πρόσφατα η γερμανικά Λίγκα (DFL) με την αθλητική πλατφόρμα ροής DAZN, η οποία θα μεταδώσει εννέα παιχνίδια της κανονικής σεζόν ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Οι Prime συνδρομητές είχαν ήδη πρόσβαση στις συναντήσεις της Bundesliga, δεδομένης της συμφωνίας με την Discovery που επέτρεπε στους πελάτες να απολαύσουν το περιεχόμενο του Eurosport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης