Τους διαιτητές των αναμετρήσεών του με τη Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του. Στο πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Λουσίλιο Καρντόζο Κορτέζ Μπατίστα με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ζοάο Φερέιρα Ντος Σάντος και Βενάνσιο Μανουέλ Ραπόσο Μπατίστα Τόμε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Λουίς Αλμπέρτο Κανσάδο Ρεφόρκο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η UEFA ενημέρωσε σήμερα την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός για τους διαιτητές και τους παρατηρητές των αγώνων με την Σεντ Ετιέν (18 και 26/2). Διαιτητής του αγώνα της 18ης Φεβρουαρίου, που θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θα είναι ο Πορτογάλος Λουσίλιο Καρντόζο Κορτέζ Μπατίστα με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζοάο Φερέιρα Ντος Σάντος και Βενάνσιο Μανουέλ Ραπόσο Μπατίστα Τόμε, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Πορτογάλος Λουίς Αλμπέρτο Κανσάδο Ρεφόρκο. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Μαρκ Μπλάκμπερν και παρατηρητής διαιτησίας ο Σλοβάκος Γιόσεφ Μάρκο.

Στον επαναληπτικό που θα γίνει στο Σεντ Ετιέν στις 26 Φεβρουαρίου διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Πολ Αλέρτς με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τομ Ντενς και Ντιρκ Γκιλόν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Βέλγος, Κλοντ Μπουρντούξ. Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γεωργιανός Νταβίντ Πετριασβίλι και παρατηρητής διαιτησίας ο Βούλγαρος Στέφαν Ορμαντζίεφ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης