Απορεί κανείς γιατί δόθηκε ο φιλικός αγώνας με τους Δανούς στο Καραϊσκάκη. Μήπως για να εισπράξει ο νέος ηγέτης της Ομοσπονδίας τη δυσφορία του φίλαθλου κοινού; Γιατί ήταν βέβαιο ότι στο φαληρικό γήπεδο δεν θα βρίσκονταν παρά ένας – δυο χιλιάδες «πιστοί» του συστήματος Ρεχάγκελ και τέλος. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν η κλασική έννοια της αγγαρείας, καθώς ο Γερμανός προτίμησε να στηριχτεί σε ντεφορμέ μαχητές (Μπασινάς, Χαλκιάς) και να μην εμπιστευτεί πάλι αριστεροπόδαρους παίκτες (Σπυρόπουλος).

Στο δεύτερο, οι Ελληνες, έχοντας δεχτεί ένα αριστουργηματικό γκολ από τη Δανία έκαναν την ανάγκη φιλοτιμία και προσπάθησαν να κοντρολάρουν τον ρυθμό, πήραν την ισοπαλία, κινδύνεψαν αρκετά με ήττα και…εις άλλα με υγεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά: με αυτή την εμφάνιση ο αγώνας τον επόμενο μήνα με την ομάδα του Ισραήλ (νικήτρια χθες των Ούγγρων) δεν θα είναι καθόλου ευχάριστος. Όσο για την συνέχεια της εντός έδρας δράσης, είναι φανερό πως η ΕΠΟ θα γελοιοποιηθεί για τα καλά αν επιμείνει να δίνει η εθνική ομάδα τα ματς στην έδρα του… Σωκράτη Κόκκαλη (όταν η περιφέρεια διψάει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα).

Υπενθυμίζεται ότι το φιλικό είχε προγραμματιστεί να γίνει στο στάδιο του Βόλου, αλλά – λέει – οι Δανοί ζήτησαν να υπάρχει πλησίον αεροδρόμιο!!! Πράγματι, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας βρίσκεται στη Λάρισα, αλλά προφανώς οι διοργανωτές φοβήθηκαν την πιθανότητα ομίχλης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης