Η ΕΠΟ για τον τελικό

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 15:59
Η ΕΠΟ για τον τελικό
Εν όψει του αυριανού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης 20:30, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώθηκαν τα εξής:

1. Οι θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

2. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριό τους. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο, δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του.

3. Κατά την προσέλευση των θεατών στο γήπεδο και την είσοδό τους σε αυτό, θα διενεργηθούν έλεγχοι από την αστυνομία. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό με υβριστικό ή ξενόγλωσσο περιεχόμενο.

4. Για τον τελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα ελεύθερης εισόδου. Δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ. Επίσης, δεν θα ισχύσει καμία κάρτα στάθμευσης (πάρκινγκ) πλην αυτών που έχει εκδώσει η ΕΠΟ ειδικά για τον τελικό.

5. Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ΟΑΚΑ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011, 15:59