Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA) επιθυμεί την παραμονή του Γκάρεθ Σαουθγκέιτ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας και μετά την τελική φάση του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μαρκ Μπάλινγκχαμ.

Η ηγεσία της ομοσπονδίας είναι ευχαριστημένη από τη δουλειά του 50χρονου προπονητή, ο οποίος οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» στους ημιτελικούς του Μουντιάλ του 2018, στην τρίτη θέση στο «παρθενικό» Nations League του 2019 και στη φάση των «16» στο EURO 2020, όπου η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γερμανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα θέλαμε να συνεχίσει, σίγουρα, και μετά από το τρέχον συμβόλαιό του» δήλωσε ο Μπάλινγκχαμ στην “Daily Mail” και συνέχισε: «Ο Γκάρεθ ξέρει ακριβώς πως νιώθουμε γι’ αυτόν. Θεωρούμε ότι κάνει σπουδαία δουλειά και θα θέλαμε να συνεχίσει. Θα μπούμε στις επίσημες συζητήσεις μετά από αυτό το τουρνουά. Όμως, εάν με ρωτάτε τώρα, θα έλεγα ναι, θα θέλαμε να συνεχίσει. Έχει δείξει ότι θα ήθελε να το κάνει αυτό; Δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο συζητήσεως ακόμα. Έχει την ακλόνητη υποστήριξή μας, επειδή πιστεύουμε ότι κάνει εξαιρετική δουλειά εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης