Ο Γιουσέιν Μπολτ σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει υποσχεθεί  θεαματικές επιδόσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ωστόσο ο προπονητής του, Γκλεν Μιλς το βλέπει αυτό… κομματάκι δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Τζαμαϊκανός σπρίντερ τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες και κυρίως η υγρασία στην αγγλική πόλη είναι πολύ πιθανό να κοστίσουν στον «γιο του ανέμου» την ευκαιρία να καταρρίψει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είμαι σίγουρος ότι στο Λονδίνο θα έχουμε τις κατάλληλες θερμοκρασίες. Αν έχουμε τις ίδιες συνθήκες όπως στο Βερολίνο, κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Είναι πολύ δυνατός κι έχει κάνει καλή προετοιμασία», είπε χαρακτηριστικά για τις πιθανότητες του Μπολτ να τρέξει σε χρόνο 9.4. ο Μιλς.

Ο προπονητής του Μπολτ πάντως επισήμανε ότι βασικός στόχος του είναι να διατηρήσει τους τίτλους του από το 2008 στο Πεκίνο, σε 100μ, 200μ και 4χ100μ αλλά δεν θα επιχειρήσει και ένα τέταρτο χρυσό μετάλλιο στα 4χ400μ, επειδή το πρόγραμμα στους Ολυμπιακούς δεν το επιτρέπει.

«Ο πρώτος γύρος της σκυταλοδρομίας 4χ400μ στις 9 Αυγούστου είναι την ίδια ημέρα με τον τελικό στα 200μ. Ο τελικός στα 4χ400μ και ο πρώτος γύρος στα 4χ100μ γίνονται την αμέσως επόμενη ημέρα», είπε ο Μιλς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης