Σαν την ενδεδειγμένη λύση για το επιθετικό πρόβλημα της Ίντερ παρουσιάζεται ο Κώστας Μήτρογλου σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «europacalcio.it».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ των Ιταλών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νέος, δυνατός και με ένα βιογραφικό γεμάτο αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά, ο Κώστας Μήτρογλου πρεσβεύει απόλυτα τον τύπο του ποδοσφαιριστή που θέλει η Ίντερ για να εμπλουτίσει το ρόστερ που έχει στην διάθεση του ο Βάλτερ Ματσάρι.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού μπορεί να είναι το πραγματικό δώρο του νέου μεγαλομετόχου των “νερατζούρι”, Έρικ Τοχίρ.

Μετά από αρκετό διάστημα παρακολούθησης του, ακόμη και στην αναμέτρηση του “Εστάντιο Ντα Λουζ” μεταξύ της ομάδας του και της Μπενφίκα, ο “πιστολέρο” έπεισε τους πάντες στην ομάδα του Μιλάνου, από τους σκάουτερ που τον είδαν μέχρι και το δίδυμο Μπράνκα – Αουζίλιο (σ.σ. διοικητικοί παράγοντες της Ίντερ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανταγωνισμός στην κούρσα της απόκτησης του Έλληνα επιθετικού δεν λείπει, αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα τον ήθελε για αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οπότε η Ίντερ θα πρέπει να μην χάσει καθόλου χρόνου και να τον “κλειδώσει” άμεσα προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της τη σεζόν 2014-15.

Μετά από μια δύσκολη αρχή στην καριέρα του, ο Μήτρογλου πλέον έχει μια συνεχόμενη αγωνιστική παρουσία και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους στράικερ της Ευρώπης.

Ο 25χρονος επιθετικός μπορεί να αποτελέσει τον επάξιο αντικαταστάτη του 35χρονου Ντιέγκο Μιλίτο και η δυνατότητα του να χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια, ανεξάρτητα αν παίζει ως κλασικός ή δεύτερος κυνηγός, του επιτρέπει να αγωνιστεί ως δίδυμο με οποιονδήποτε άλλο επιθετικό της Ίντερ.

Από τον Παλάσιο και τον Ικάρντι μέχρι και τον Μπελφοντίλ».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης