Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, ότι η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε πολύ καλή ομάδα και βαρύ γήπεδο. Πιστεύω πως έτσι όπως πήγε το ματς, η ισοπαλία είναι δίκαιη. Δημιουργικά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Κάναμε λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπεται για την ποιότητα των παικτών μας, αλλά κρατάμε ότι πήραμε έναν βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Όμως δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε απογοητευμένοι, μετά από τέτοια εμφάνιση», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ρωτήθηκε για το σερί αγώνων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω πάντα το μάξιμουμ, αλλά με επτά βαθμούς είμαι σίγουρα ικανοποιημένος».

Για το αν η ομάδα του πάει για τίτλο, απάντησε: «Για εμάς στόχος είναι το κάθε τρίποντο. Είμαστε Παναθηναϊκός, κάθε ματς πάμε για νίκη και βλέπουμε. Έχουμε δυνατότητες και θέλουμε να έχουμε και διάρκεια. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους να πάρουμε το μάξιμουμ».

Ο Έλληνας τεχνικός, σχολίασε: «Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει ήδη μια αρκετά δύσκολη πορεία, γιατί έχει ξεκινήσει νωρίς προετοιμασία, αλλά έδειξε ότι είναι μια ανταγωνιστική και άκρως ποιοτική ομάδα. Έδειξε δικαίως πως βρίσκεται στην πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος αναφέρθηκε στις αμυντικές γραμμές του Παναθηναϊκού: «Όταν παίζεις επιθετικά, πάντα υπάρχει και το ρίσκο. Πουλάγαμε τη μπάλα στο κέντρο. Πήραμε και ρίσκα, αλλά για να πάρουμε αποτέλεσμα έπρεπε να είμαστε δημιουργικά καλοί. Δεν μπορέσαμε σε καμία στιγμή να είμαστε αυτοί που περίμενα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης