Έξω φρενών με τους Τσάκες, τους πρίγκιπες και κυρίως όσους έμπλεξαν τον Παναθηναϊκό σε αυτήν την απίστευτη φαρσοκωμωδία ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αποκαλύπτει, μάλιστα, η εφημερίδα «SportDay», ήρθε σε σύγκρουση με τον Αντώνη Αντωνιάδη και τον Μίμη Δομάζο, οι οποίοι είχαν στηρίξει με τον τρόπο τους το… αραβικό παραμύθι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι ξέρετε τι έγινε. Παρά το γεγονός ότι δώσαμε ό,τι ζήτησε η άλλη πλευρά και η προθεσμία ήταν μέχρι σήμερα, τελικά δεν κατατέθηκαν τα 28 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Η κυρία δικηγόρος μάς έστειλε ένα e-mail με το οποίο ζητεί παράταση για τέσσερις ημέρες, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου.

»Έχω λοιδορηθεί τόσο καιρό από την πλευρά των εκπροσώπων του Φαϊσάλ. Έχω δεχτεί προσωπική επίθεση και δεν αντέχω άλλο! Δεν το ανέχομαι πλέον και δεν μπορώ να περιμένω ούτε μισή ώρα. Όλοι σας γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει τόσους μήνες. Ο άνθρωπος αυτός έχει καταδικαστικές αποφάσεις. Δεν μπορώ να συζητάω με κανέναν… Τσάκα. Τα έχω ξαναπεί αυτά και δεν έκανε μήνυση, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποδέχεται. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Πρέπει να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας δεν μπορεί να παίζει με τον Παναθηναϊκό και να φεύγει ατιμώρητος.

»Θα κινηθούμε νομικά για τη ζημία που έκαναν όλοι αυτοί στον Παναθηναϊκό. Εγώ προτείνω να μη δώσουμε καμία παράταση. Μίλησα με τον κύριο Βγενόπουλο, που αρχικά ήθελε να δοθεί αυτή η παράταση, για να εκτεθεί και άλλο η άλλη πλευρά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Του εξήγησα όλους τους λόγους που δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη παράταση, και το απεδέχθη. Μακάρι να μπαίνανε τα λεφτά, διότι, αν αυτό είχε γίνει, θα αισθανόμουν τώρα πιο άνετα. Το e-mail που λάβαμε μπορεί να σας το διαβάσει η κυρία Μπαλωμένου».

Ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιάννης Ηρειώτης ανέφερε: «Ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη εξουσιοδότηση από την πλευρά του Φαϊσάλ για την εκπροσώπησή του από την κυρία Μιχοπούλου. Παρ’ όλα αυτά, καλή τη πίστει, τόσο καιρό μιλάγαμε για να μην υπάρχει καμία δικαιολογία από την άλλη πλευρά», για να συμπληρώσει πως «… έχουμε ζητήσει εδώ και μία εβδομάδα την εξουσιοδότηση και ακόμα δεν μας έχει έρθει. Τα μεγάλα deal δεν γίνονται έτσι».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με τη σειρά του είπε: «Δεν δίνω ούτε μισή ώρα ακόμα σε κανέναν Τσάκα, σε κανέναν πρίγκιπα για να μας ξεφτιλίζει. Δεν επιτρέπω σε κανέναν στη ΓΣ της “Συμμαχίας” να λέει ότι οι παλαίμαχοι είμαστε γάγγραινα, και το λέω και σε Αντωνιάδη, Δομάζο και Ελευθεράκη ότι δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία.

»Αντώνη, εσύ είπες ότι είδες την επιταγή, διότι ευελπιστείς να είσαι στο νέο ΔΣ. Αυτό το παραμύθι που ζήσαμε συμφέρει κάποιους! Ποτέ δεν το πίστεψα. Ο κύριος Μαρακάκης οφείλει να φανερώσει στον κόσμο τον άνθρωπο που τον πήρε τηλέφωνο. Να πει το όνομά του. Εάν ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει, εμείς πρέπει να είμαστε μία γροθιά. Έχουμε όλο το σύστημα εναντίον μας, δεν χρειάζονται μεταξύ μας καυγάδες. Παίζουμε με τον Λεβαδειακό και την Τετάρτη με τον Πλατανιά για το Κύπελλο, μία ομάδα που εξαρτάται από τον μεγάλο μας αντίπαλο».

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος δέχτηκε και τα βέλη του Γιάννη Αλαφούζου, απάντησε: «Κατ’ αρχάς νομίζω ότι πράξατε σωστά μέχρι σήμερα. Συμφωνώ με αυτήν την τακτική, και εγώ είμαι τσατισμένος που δεν μπήκαν τα λεφτά.

»Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να δοθεί μία παράταση. Εδώ περιμένουμε 1,5 χρόνο, οι δύο ημέρες παραπάνω θα μας πείραζαν; Έτσι, η άλλη πλευρά να μην έχει κανένα ελαφρυντικό. Να του αφαιρέσουμε κάθε τέτοιο επιχείρημα. Μην ξεχνάμε ότι θα προκύψουν άσχημες ημέρες σε οικονομικό επίπεδο».

Στη συνέχεια ο διάλογος «φούντωσε»:

Γιάννης Αλαφούζος
(απευθυνόμενος στον Αντωνιάδη): «Εσύ είσαι με τον πρίγκιπα».
Αντώνης Αντωνιάδης: «Δεν είμαι με τον πρίγκιπα, είμαι με τον Παναθηναϊκό».
Γ.Α.: «Έμαθα ότι είπες πως είδες την επιταγή».
Α.Α.: «Δεν είπα ότι είδα την επιταγή, είπα ότι πιστεύω ότι η επιταγή υπάρχει».

Χρήστος Παναγόπουλος
(απευθυνόμενος στον Μίμη Δομάζο, τον ρώτησε γιατί δεν μπήκαν τα λεφτά): «Ξέρετε κάτι παραπάνω, επειδή είστε δηλωμένος και στο νέο ΔΣ. Γιατί δεν μπήκαν τα λεφτά; Είδατε κάτι που δεν έχουμε δει εμείς;».
Μίμης Δομάζος: «Δεν ξέρω τίποτα. Ό,τι κάνω το κάνω για το καλό του Παναθηναϊκού και θεώρησα ότι αυτό γινόταν για το καλό της ομάδας».
Γ.Α.: «Περνάμε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα και το ξέρετε όλοι. Δεν έχουμε περιθώρια για εσωτερικές διαμάχες. Πρέπει ο καθένας να βοηθήσει να προχωρήσουμε ενωμένοι και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του Παναθηναϊκού. Ο πρίγκιπας τελείωσε, προχωράμε παρακάτω».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης