Την ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, για να μην αφήσει όλη την πίστα ελεύθερη στον Σαμαρά, πετάχτηκε Θεσσαλονίκη και ο Αλέξης μας. Ο πρωθυπουργός μας έπαιξε το γνωστό θέατρο, με την καθιερωμένη ομιλία του, και σ’ άλλο πλάνο ο υποψήφιος πρωθυπουργός μας συναντήθηκε με συνδικαλιστές, με εργαζόμενους. Με μείζονα άτομα δηλαδή, με τα οποία η Ελλάς περιμένει να ρεφάρει στο ντέρμπυ με το μνημόνιο.

Την αντιπολίτευση παριστάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα κόντρα μπαλαμούτι στο παραμύθι της κυβέρνησης. Και με συνθηματολογία κινηματική, πασοκική. Ό,τι λένε τα κιτάπια από το κρυφό σχολειό του Λαλιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είδε την τριπλέτα ο Ανδρέας Παπανδρέου και με το έμπειρο μάτι του επιτόπου κουσουμάρησε την κλάση του συνταξιουχου φοιτητή. «Έλα εδώ, αγόρι μου, εσύ είσαι γεννημένο ταλέντο… Λαλιώτης είπες λέγεσαι;».

Στον Πέτρο Κωστόπουλο ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ του είπε “Ωραίος είσαι, μπάνικος, αλλά δεν κάνεις για τη δουλειά…, εσύ είσαι για καριέρα λάιφ στάυλ, μέχρι που σε βλέπω μία ημέρα στο πρωϊνό του μέγκα, στη θέση του Λιάγκα…”

Στον τρίτο+, τον Πέτρο Ευθυμίου, του ξηγήθηκε πατρικά ο μακαρίτης: «Τα λες φίνα και μαγκυόρικα, όμως δεν κόβεις εισιτήρια.., καλύτερα κάνε μεταγραφή στον γιο μου, πάρτε μαζύ σας και τον Γρηγόρη Βαλιανάτο, να δέσετε σαν παρέα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ο σκηνοθέτης ξεχωρίζει τον χαρισματικό ηθοποιό και ο προπονητής τον κωλοπετσωμένο ποδοσφαιριστή, έτσι ο Ανδρέας πήρε δίπλα του τον Κώστα Λαλιώτη. Ο μόνος που μιλούσε στον ενικό με τον αρχηγό.

Έχει καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής η κουβέντα του Λαλιώτη: «Διαβάζω αποδυτηριάκια, είναι η μεγαλύτερη πολιτική σκέψη στην Ελλάδα…». Οι συριζαίοι, αυτοί οι αστείοι, οι Β’ εθνικής Σκουρλέτηδες και Στρατούληδες, εντός και εκτός ομάδος Τσίπρα, μελετούν την κουλτουριαρικολαϊκίστικη επικοινωνιολογία του ανθρώπου που οι μαλάκες δημοκράτες είχαν αποκαλέσει «Θείο Βρέφος».

Φοβερό, ε; Άργησαν, αλλά κάποτε κατάλαβαν ότι έχαναν τις εκλογές από τον σώουμαν Ανδρέα και τον σατανά Λαλιώτη.

Γιατί είναι γνήσιος συνειδητός πολιτικός απατεών ο Αλέξης Τσίπρας, γράφει ο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης