Η Λάτσιο… φοβάται την Αθήνα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 20:57
Η Λάτσιο… φοβάται την Αθήνα
H Λάτσιο ούτως ή άλλως είναι από τις δακτυλοδεικτούμενες ομάδες της πειθαρχικής της UEFA, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχει κληθεί σε απολογία για πράξεις των οπαδών της και έχει «φάει» ουκ ολίγες καμπάνες!

Έτσι εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό η ιταλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, ειδικά όσοι επιλέξουν να πάνε μόνοι τους στο γήπεδο.

Άλλωστε το παιχνίδι είναι υψηλού κινδύνου από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάτσιο:

«Ενημερώνουμε τους οπαδούς της Λάτσιο πως οι ελληνικές αρχές έχουν κατατάξει το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λάτσιο στις 25 Οκτωβρίου για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League σαν “παιχνίδι υψηλού κινδύνου”.

Γι’ αυτό υιοθετήσαμε τα παρακάτω μέτρα ασφαλείας:

-Εισιτήρια θα διατίθενται όπως περιγράφεται στην ενότητα «εισιτήρια» στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάτσιο.

-Κατά την είσοδό τους στο ΟΑΚΑ, οι οπαδοί θα ελεγχθούν από την ελληνική αστυνομία και θα πρέπει να έχουν μαζί τους, εκτός από το εισιτήριο του αγώνα και ταυτότητα ή διαβατήριο.

-Δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στην Αθήνα, γι’ αυτό καλούμε τους οπαδούς να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα χωρίς εισιτήριο του αγώνα.

-Το σημείο συνάντησης για τους οπαδούς της Λάτσιο είναι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο στις 17:00.

-Οσοι οπαδοί ταξιδέψουν στο ΟΑΚΑ μεμονωμένα και με το δικό τους μέσο, δεν θα πρέπει να φορούν κασκόλ ή άλλα διακριτικά της Λάτσιο ή άλλων ελληνικών ομάδων».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012, 21:18