Για 39η φορά θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας απόψε ο Ολυμπιακός, αν επικρατήσει του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με 10 βαθμούς διαφορά στην κορυφή από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και κατά συνέπεια με άλλο ένα τρίποντο θα «σφραγίσουν» και τυπικά την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός, πάντως, κάθε άλλο παρά έτοιμος να υποκύψει στις ορέξεις του αντιπάλου του είναι, αφού γι’ αυτόν το παιχνίδι αποτελεί υπόθεση ζωής ή θανάτου.

Με τα δεδομένα να έχουν ξεκαθαρίσει στις πρώτες θέσεις, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι μάχες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένας ματς από το οποίο ο νικητής εξασφαλίζει μαζί και την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ το τρίποντο και μόνο το τρίποντο θέλει ο Εργοτέλης κόντρα στον πρακτικά αδιάφορο Ατρόμητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη νίκη, που θα τις επιτρέψει να διώξει από πάνω της το άγχος του υποβιβασμού, θα επιδιώξει να πάρει η Ξάνθη ενάντια στη Δόξα Δράμας στα Πηγάδια, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα στοχεύει να κλέψει κάποιον βαθμό στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αισθανθεί πιο ασφαλής.

Τα ρέστα της παίζει η Κέρκυρα, η οποία να δεν κερδίσει και την ΑΕΚ, αποχαιρετά ουσιαστικά την κατηγορία.

Αδιάφορα βαθμολογικά είναι το Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ και το Παναθηναϊκός-Αρης.

Όλα τα παιχνίδια έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 19:00 το απόγευμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης