Η Καβάλα πάλεψε τη Μεγάλη Τρίτη στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο εν τέλει γνώρισε την ήττα με 80-79 από τον Άρη κι έτσι αποχαιρέτισε την Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας μετά το τέλος του ματς με την πρώην ομάδα του, ανέφερε ότι ο υποβιβασμός δεν οφείλεται στο αρνητικό αποτέλεσμα με τους «κίτρινους» αλλά, αλλά σε προηγούμενα παιχνίδια, τα οποία οι «αργοναύτες» δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Τίγρης»:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Έγινε εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς ήρθαμε να διεκδικήσουμε τις τελευταίες ελπίδες που είχαμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες, αυτό που μπορούσαν, αυτό έπαιξαν.

Η μοναδική μου ένσταση είναι ότι χάσαμε 11 βολές που ήταν καθοριστικές, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης είχε χάσει μόλις δύο. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Έχει αξιοπρεπή πορεία τα τελευταία χρόνια, κι έναν πρόεδρο που την αγαπάει και ένα κοινό που σέβεται τους αντιπάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραμονή δεν χάθηκε εδώ αλλά στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στα οποία για αδιευκρίνιστους λόγους δεν παίξαμε καλά: με το Περιστέρι και τον Κολοσσό. Θέλουμε ως το τέλος να έχουμε την εικόνα που δείξαμε σήμερα. Εύχομαι στον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Άρη τα καλύτερα».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης