Την πεποίθησή του, ότι οι παίκτες του θα υπερβάλουν εαυτούς για τη νίκη στο αυριανό εκτός έδρας αγώνα του Ηλυσιακού με τον ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, εξέφρασε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων, Στέργιος Κουφός.

«Αμέσως μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα σε εμάς και την Ολύμπια, η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για να παραμείνει στην Α1. Άλλαξε προπονητή, ενισχύεται συνεχώς με παίκτες και γενικά παλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Το συγκεκριμένο ματς είναι από αυτά που κρίνουν την μάχη της παραμονής. Ειδικά για την ομάδα που είναι γηπεδούχος. Αυτό το λέω με την έννοια ότι, ακόμη και αν ηττηθεί ο φιλοξενούμενος, δεν έρχεται η καταστροφή. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα του αγώνα και θα υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να κυνηγήσουμε με αξιώσεις τη νίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας πρόσθεσε: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό, ο αγώνας στη Λάρισα είναι μοναδική ευκαιρία για εμάς, ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Είναι ένας αγώνας κομβικής σημασίας στη μάχη της σωτηρίας. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

Στιγμιότυπα από παλιότερο αγώνα του Ηλυσιακού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης