Μετά το παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Άρη ο Super 3 εξέδωσε ανακοίνωση και μίλησε για «ποδοσφαιρική αφέλεια» και «σφαγή από τον Θάνο».

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απώλεια βαθμών ξανά, αυτή τη φορά στην Κρήτη με Εργοτέλη. Ίδιο σκηνικό, ίδια ποδοσφαιρική αφέλεια – βλακεία, ίδια διαιτητική «παρουσία» (100% σφαγή από τον Θάνο Γρεβενών και εννοείται όχι… ανθρώπινα τα λάθη του, αλλά με αυτή την εξέλιξη, έπρεπε να βρουν τρόπο να πάρουν το ματς).

Απαγορεύεται να ισοφαρίζεσαι με τέτοιο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Απαγορεύεται να είσαι παίκτης του ΑΡΗ, να παίζεις 11 εναντίον 10 και να δέχεσαι να σε πιέζουν, αντί να πιέζεις εσύ για να «καθαρίσεις» το ματς.

Απαγορεύεται να είσαι παίκτης του ΑΡΗ, να βλέπεις κίνδυνο για τη νίκη που κρατάς στα χέρια σου και να μην κάνεις ταναπού το παιχνίδι για να την «κλειδώσεις». Και φυσικά, δεν είναι κάποιου είδους δικαιολογία ότι δεν βάλαμε ακόμα 2-3 γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικό μας μήνυμα, προς προπονητή, ποδοσφαιριστές, γενικό αρχηγό, βοηθούς, φροντιστές, φυσιοθεραπευτές και διοίκηση, όσον αφορά τον ελεγκτικό της ρόλο – μηχανισμό, είναι ότι (και είναι το μόνο σίγουρο…):

EΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

… Όσο και να μας αναγκάζετε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο (προσπαθώντας να… ανοίξουμε τις «πύλες του ανεξήγητου»)…».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης