Το πόσο εξαιρετικού χαρακτήρα είναι οι πολίστες του Πανιωνίου φάνηκε (και) από μια κίνησή που προέκυψε στη Βαρκελώνη, με αφορμή τον αγώνα για πρόκριση στον τελικό του Len Trophy: αμέσως μετά την ιστορική πρόκριση, όχι μόνο δεν την «έπεσαν» στους παράγοντες (Βεντούρη κλπ.) για έκτακτο πριμ, αλλά με συνοπτική διαδικασία αποφάσισαν να συγκεντρώσουν (από το εισόδημά τους) χρήματα για τον άτυχο συνάδελφό τους του Παναθηναϊκού, Κώστα Δήμου.

Δεν έχει σημασία αν το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι μικρό (για τις σοβαρές ανάγκες του Δήμου) ή σημαντικό, αλλά η πράξη τους, που τους τιμά ιδιαιτέρως. Όσο για το πριμ; Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, αφού συνεχάρη για την πρόκριση τηλεφωνικά τους μαχητές έναν έναν προσωπικά, άφησε να εννοηθεί ότι «βρίσκεται κοντά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο εντός έδρας αγώνας με την ουγγρική Ζένγκεν, υπάρχει σκέψη να πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ικανοποιηθεί το σύνολο της δύναμης των «πανθήρων» και φυσικά οι φίλοι του Πανιωνίου (αυτοί που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο  Νέας Σμύρνης στην πρώτη εμφάνιση του Ρεκόμπα…)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης