Την πεποίθησή του, ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Emirates», όπου την Τρίτη θα φιλοξενηθεί από την Arsenal για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions league, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Telegraph», ο Matt Derbyshire.

«Παίζουμε μακριά από την έδρα μας, αλλά εάν μείνουμε πίσω από τη μπάλα εκείνοι το μόνο που θα κάνουν είναι να πασάρουν προς εμάς ή γύρω μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κυκλοφορούν τη μπάλα, ό,τι και να κάνουν πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να τους πιέσουμε από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό» τόνισε αρχικά ο Άγγλος στράικερ των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο 23χρονος άσος χαρακτήρισε όνειρο για τον ίδιον, που θα του δοθεί (σ.σ.: αυτό το διάστημα είναι τραυματίας) η ευκαιρία να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Για μένα το Champions league είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως, πέραν του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έπαιζα σε αυτή. Οπότε από τη στιγμή που έχω την ευκαιρία να το κάνω φέτος και καλώς εχόντων των πραγμάτων τα επόμενα χρόνια, είναι όνειρο».

Καταλήγοντας, ο Matt Derbyshire, κληθείς να σχολιάσει τον όμιλο του Ολυμπιακού, υποστήριξε: «Όλοι παρακολουθήσαμε την κλήρωση στο προπονητικό κέντρο και μόλις ολοκληρώθηκε έδωσα ζωντανή συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση. Ήξερα ότι θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με αγγλική ομάδα και είναι πολύ ωραίο που τύχαμε με την Arsenal».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ο Stéphane Lannoy «σφυρίζει» το Arsenal – Ολυμπιακός, Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009, 15:30

«Πετάει» για Λονδίνο ο Ολυμπιακός, Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, 20:53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης