Ο Μάριο Μπαλοτέλι, πέρα από τους… καβγάδες με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τις τρέλες του ως ποδοσφαιριστή, απασχολεί και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Αγγλίας με τις κατά καιρούς σχέσεις του. Σειρά είχε εκείνη με την Τάμπι Μπράουν. 

Το 28χρονο μοντέλο, με πολλές φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του σε περιοδικά όπως το «Playboy», αποφάσισε να χωρίσει με τον Ιταλό επιθετικό, επειδή βαρέθηκε να μαθαίνει για το… σουλάτσο και άλλων γυναικών στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο χωρισμός πραγματικά πείραξε τον Μάριο. Νευρίασε και αναστατώθηκε πολύ από αυτήν την ιστορία. Προσπάθησε να την ακολουθήσει, κάτι που ίσως να μην το είχε κάνει ποτέ για εκείνη στο παρελθόν…» δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» κάποιος από το στενό περιβάλλον της καλλονής.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου επτά μήνες και η σχέση τους είχε κλονιστεί αρκετά από την εγκυμοσύνη της Ραφαέλα Φίκο, η οποία πριν από μερικούς μήνες γέννησε την κόρη του άσου της Μάντσεστερ Σίτι.

Πάντως, κανένας από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τον χωρισμό τους. Η Μπράουν, όμως, συνεχίζει ήδη τη ζωή της και βρήκε τη γαλήνη που επιζητούσε στο πλευρό του τραγουδιστή Τρέι Σονγκζ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης