«Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Γιουβέντους, αλλά...»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012, 18:00
 «Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Γιουβέντους, αλλά...»

Την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι προανήγγειλε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Vanity Fair».

«Η φετινή σεζόν ήταν η πιο δύσκολη της καριέρας μου καθώς βρέθηκα αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Αυτή που με ήθελε ή να μην παίζω καθόλου ή να παίζω λίγο. Κανείς δε θέλει να το ζει αυτό, αν και πάντα πίστευα και πιστεύω ότι αν παίζει κάποιος άλλος στη θέση μου, προφανώς το αξίζει.

Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα έκπληξη όταν άκουσα τα όσα είπε ο Αντρέα Ανιέλι τον περασμένο Οκτώβριο για το μέλλον μου. Ο αρχηγός, όμως, πρέπει πάντα να σκέφτεται τα καθήκοντα του και να κάνει αυτό που πρέπει γιατί η Γιουβέντους είναι πάνω από όλους και όλα. Αυτό έκανα κι εγώ. Προσπάθησα ως αρχηγός να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ και αυτό κάνω και τώρα καθώς θέλουμε το Scudetto και το Coppa Italia.

Δε χρειάζεται καμία αντιπαράθεση με κανέναν και ποτέ δε θα υπάρξει τέτοιο θέμα με εμένα και τη Γιουβέντους. Πάντα ονειρευόμουν να κλείσω την καριέρα μου στη Γιούβε αλλά από τις 30 Ιουνίου θα είμαι χωρίς συμβόλαιο.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου, δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή αν και η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο αυτή η κατάσταση γιατί το να φύγω από τη Γιουβέντους είναι σαν να φεύγω από το σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της «βέκια σινιόρα».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Απριλίου 2012, 18:09