Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης εξήγησε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης σε συνέντευξη, που παραχώρησε σε τοπικό site της Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arcadia-sports:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς αποφάσισε να αλλάξει πόλη και ομάδα: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα γιατί έχω ζήσει μια ολόκληρη ζωή στο Ηράκλειο. Εκεί μεγάλωσα, εκεί πρωτοέπαιξα μπάλα και ήμουν στην οικογένεια του Εργοτέλη για έξι χρόνια. Αλλά ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και για να φύγω λίγο από το νησί αλλά και να δοκιμάσω αλλού τις δυνάμεις μου. Ήθελα όμως να παραμείνω στη Super League έτσι ώστε να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο».

Για ποιόν λόγο επέλεξε τον Αστέρα:
«Αυτό που με έφερε στην Τρίπολη ήταν και ο λόγος που ήμουν στον Εργοτέλη. Ο Αστέρας ξέρω ότι είναι από τα καλύτερα σωματεία στην Ελλάδα και είναι μια ομάδα που σου προσφέρει τα πάντα για να παίξεις ποδόσφαιρο και να μείνεις σε μια ωραία πόλη η οποία προσφέρεται για να ζήσει ένας ποδοσφαιριστής με την οικογένεια του».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα: «Με υποδέχθηκαν όλοι πολύ καλά. Βλέποντας τη συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών θέλω να ξέρουν ότι θα κάνω τα πάντα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Το πιο ωραίο είναι να αγωνίζεσαι. Είτε ως βασικός είτε να έχεις χρόνο συμμετοχής. Αλλά αυτό που με νοιάζει εμένα είναι να καθιερωθώ στον Αστέρα και να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είτε αυτό είναι ένα κύπελλο, είτε μια διάκριση στο Europa League, είτε μια έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης