Διατεθειμένος όχι μόνο να παραμείνει αρκετά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και να κρεμάσει τα παπούτσια του, αγωνιζόμενος με τη «βασίλισσα» εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα διευθετηθεί από τον ατζέντη μου (σ.σ.: πατέρας του ποδοσφαιριστή)» τόνισε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που έκαναν λόγο για αποχώρηση του από τους «μερενχες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, ο νεαρός στράικερ υποστήριξε: «Αυτή τη στιγμή η προσοχή μου επικεντρώνεται στα επόμενα ματς. Θα ήταν όνειρο για μένα να μείνω εδώ μέχρι το τέλος. Έχουν περάσει τρία χρόνια από τον ερχομό μου και, κάθε φορά που παίζω, νιώθω όλο και καλύτερα» τόνισε αρχικά ο ταλαντούχος φορ.

Καταλήγοντας ο Ιγκουαίν, αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για τη σχέση του με τον Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας ότι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μπενζεμά. Εγώ κι εκείνος τα πάμε πολύ καλά και τα όσα λέγονται για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ μας αποτελούν καθαρά “εφευρέσεις” του Τύπου”».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης