Ο Ατρόμητος έχει παραμείνει αήττητος έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη Super League και, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δώνης, η εικόνα της ομάδας είναι καλή, αλλά δημιουργεί μεγαλύτερες προσδοκίες.

Όπως είπε ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση της ομάδας μου και δείχνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι μπορούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Παράλληλα, η εικόνα αυτή δημιουργεί μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, με έναν αντίπαλο που θέλει επειγόντως βαθμούς. Ο Αστέρας είναι πάντα μια δυνατή και σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και όσες φορές την έχουμε αντιμετωπίσει, κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι δυνατές μονομαχίες».

Ο Γιώργος Δώνης κλείνοντας ευχαρίστησε τον κόσμο του Ατρόμητου: «Εμείς πρέπει από την πλευρά μας να μείνουμε αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, θέλω εκ μέρους των συνεργατών μου αλλά και των ποδοσφαιριστών να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και μακάρι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια η ατμόσφαιρα να είναι το ίδιο “ζεστή” για την ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης