Σε καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται η Εθνική ομάδα του μπάσκετ, ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Η «αγαπημένη των Ελλήνων» επέστρεψε από την Κύπρο, όπου συμμετείχε σε τουρνουά και ο Γιόνας Καζλάουσκας δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Υπάρχει ικανοποίηση για το επίπεδο μπάσκετ που έδειξε η ομάδα σε αυτούς τους αγώνες. Ήταν τα πρώτα τεστ και είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι προσθήκες των Τσαρτσαρή-Διαμαντίδη μας κάνουν πιο ποιοτικούς σαν ομάδα. Είναι δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία που δίνουν πολλά για το σύνολο. Επίσης, για μένα είναι η δεύτερη σεζόν, οπότε γνωριζόμαστε πλέον καλύτερα με τα παιδιά και ξέρουν τι ζητάω αλλά και μπορώ να γνωρίζω τι να περιμένω από αυτούς. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα βελτίωση από αρκετούς παίκτες και ιδίως από τα νέα παιδιά, όπως είναι ο Καλάθης αλλά και ο Καϊμακόγλου, ενώ υπάρχουν αρκετά παιδιά που είναι φανερά βελτιωμένα σε σχέση με πέρσι», είπε ο Καζλάουσκας και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι στην εθνική. Τώρα που είμαστε 15 διατηρούμε το επίπεδο προπόνησης αρκετά υψηλό και υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ δεν μπορείς να είσαι ποτέ ασφαλής με τους τραυματισμούς. Έχουμε χρόνο μέχρι τα επίσημα ματς και δεν είναι ό,τι καλύτερο να “κόβεις” κάποιον από την ομάδα και μετά να αναγκάζεσαι να τον φέρεις πίσω λόγω ενός τραυματισμού. Οπότε αυτό θα γίνει τελευταία στιγμή πριν φύγουμε για Τουρκία μετά τα τελευταία ματς».

Κλείνοντας είπε: «Είναι αρκετά δύσκολο να συνδυάσεις το καλό μπάσκετ με το αποτέλεσμα. Όταν πας για έναν στόχο, το επίπεδο κατεβαίνει γιατί προσπαθείς να μειώσεις τα λάθη και να παίξεις πιο συνετά. Όμως, με τις εμφανίσεις μας στην Κύπρο δείξαμε πού θέλουμε να είμαστε και τι είδους μπάσκετ θέλουμε να παίξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης