Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Παράλληλα, ο πορτογάλος προπονητής, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις λίγες καλές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ωστόσο, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως από την 1η αγωνιστική των ομίλων δεν χάθηκε ποτέ καμία πρόκριση. Μάλιστα, πέρα από το αποτέλεσμα, ο Σίλβα δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Πορτογάλος προπονητής αρχικά ανέφερε μετά την λήξη του αγώνα: «Το κλειδί του αγώνα ήταν ο τρόπος που δεχτήκαμε τα τρία γκολ. Ήμασταν καλά στημένοι και δεν δώσαμε δικαίωμα στην Μπάγερν να μας απειλήσει. Όλα άλλαξαν μετά το πρώτο γκολ. Εμείς χάσαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα και μετά το δεύτερο και το τρίτο γκολ δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Σαλίνο, τόνισε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή του. Από την στιγμή που οι Μιλιβόγεβιτς και Μπουχαλάκης δεν ήταν έτοιμοι έπρεπε να βρεθεί κάποιος άλλος και να βοηθήσει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνισή του. Περιμέναμε περισσότερα από τους Καμπιάσο και Κασάμι, αλλά συνεχίζουμε».

Για το αν αδικεί το Ολυμπιακό η έκταση του σκορ
: «Είναι άδικο το αποτέλεσμα, γιατί ήμασταν καλοί, είχαμε καλή παρουσία μέχρι να μπει το πρώτο γκολ στο οποίο η Μπάγερν είχε τύχη. Αν δεν είχε μπει τα πράγματα θα ήταν αλλιώς για εμάς. Με βάση την εικόνα του αγώνα το 3-0 είναι άδικο για εμάς».

Για το αν συγχωρούν ή όχι οι μεγάλες ομάδες
: «Γνωρίζαμε και ξέραμε το επίπεδο της αντιπάλου μας. Παρ όλα αυτά τίποτα δεν τελείωσε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την βοήθεια τους σε όλο το ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει εδώ, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε. Και άλλες φορές έχουμε χάσει το πρώτο ματς αλλά τα καταφέραμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης