Πρόκληση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ αποτελούν τα δύο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των «32» του Europa League. Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Ρώσους στην «Τούμπα» επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα αποδείξει ότι δεν έφτασε μέχρι εδώ τυχαία.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τα παιδιά θα αποδείξουν για μια ακόμη φορά ότι δεν βρίσκονται τυχαία εδώ και η παρουσία μας στις καλύτερες 32 ομάδες της διοργάνωσης δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Μακάρι να κερδίσουμε και για τον κόσμο μας, διότι το αξίζει», είπε ο Χάβος και απάντησε σε ερώτηση για τις απουσίες της ΤΣΣΚΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει το ρόστερ για να καλύψει τυχόν αδυναμίες». Σχετικά με την άποψη του Σλούτσκι, του προπονητή της ΤΣΣΚΑ, ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί επιθετικά, ο Χάβος τόνισε: «Εγώ περιμένω από την ΤΣΣΚΑ να είναι πιο επιθετική από εμάς. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει πολύ μεγάλη σημασία να κρατάς το μηδέν στην άμυνα. Αυτό εξάλλου προσπαθήσαμε να κάνουμε και στους προηγούμενους αγώνες».

Για το πόσο καλά γνωρίζει ο ΠΑΟΚ τους Ρώσους, δεδομένου ότι δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι, επεσήμανε: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτό το κομμάτι. Παρακολουθήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε τρία φιλικά παιχνίδια».

Για τον Βιτόλο είπε: «Από τη στιγμή που είναι στην αποστολή ο κάθε παίκτης, σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί». Κλείνοντας σχολίασε την ΤΣΣΚΑ: «Είναι μια ομάδα που σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, έχει ποιοτικούς παίκτες και πρέπει να τους σταματήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης