Ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Σαουδάραβας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Sentra FM,  δήλωσε έτοιμος να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και να γίνει το νέο «αφεντικό» των «πράσινων», ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα, για να συζητηθούν από κοντά όλες οι λεπτομέρειες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρίγκιπα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο για το deal: «Χαιρετώ τους οπαδούς της ομάδας και τους ακροατές σας. Πριν λίγες μέρες έστειλα το πρώτο μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο. Πρώτα από όλα είναι σοβαρή η πρότασή μου για τον Παναθηναϊκό. Μελετάμε κάποιες λεπτομέρειες και με τον κ. Τσάκα και με τον κ. Βαρδινογιάννη (σ.σ.: δεν ξεκαθάρισε αν μιλάει απευθείας με Τζίγγερ).

Μαζί με τον κ. Τσάκα μελετάμε κι αναλύουμε όλα τα κομμάτια της επικείμενης συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό. Είναι εδώ μαζί μου και περιμένουμε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες».

Για το πότε θα έρθει στη χώρα μας:
«Θα βρίσκομαι σύντομα στην Αθήνα».

Για τον ρόλο του Τσάκα στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού:
«Δεν έχουμε συζητήσει προς το παρόν για το τι ακριβώς θα κάνει, αλλά είναι δεδομένο ότι θα μας βοηθήσει. Τον εμπιστεύομαι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα».

Για τις πιθανότητες που δίνει στο να ολοκληρωθεί το deal: «Από την πλευρά μου σας ενημερώνω ότι είμαι απόλυτα έτοιμος για να κλείσω τη συμφωνία, όπως προείπα. Απλώς περιμένω να γίνουν οι τελικές επαφές. Αυτό που θέλω, όσο τίποτα, είναι οι μετοχές να γίνουν δικές μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον σύλλογο και την ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας και στους Έλληνες: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα της χώρας σας που παίζει αυτή την ώρα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης