Το εγκώμιο του Ερνέστο Βαλβέρδε έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στον ισπανικό Τύπο ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, όταν ρωτήθηκε και για τον «Τσινγκούρι», αποθέωσε τον τελευταίο, λέγοντας με νόημα: «Είναι έτοιμος… Για οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο».

«Ο Βαλβέρδε έχει αποδείξει ότι έχει θέση σε οποιαδήποτε ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος το νταμπλ. Είναι προφανές ότι είναι έτοιμος για οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου. Για λίγο δεν πέρασε στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Έκανε σπουδαία πορεία», τόνισε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πανέτοιμος για όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πόσο καλά του πήγαν τα πράγματα στην Ελλάδα και για όλα όσα έχει κερδίσει. Έχει υψηλό επίπεδο. Τώρα ξανακερδίζουμε έναν μεγάλο φωτογράφο (γέλια) που επίσης είναι…».

Υπενθυμίζεται ότι ο απερχόμενος προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα βρισκόταν μεταξύ των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» επέλεξαν για τη θέση του προπονητή τον Τίτο Βιλανόβα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης