Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, καταφέρνοντας να επικρατήσει με 2-1 της Λάρισας, για την 18η αγωνιστική της Super League.
 
Μετά τη σημερινή νίκη της, η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφτασε τους 23 βαθμούς, ξεφεύγοντας κι άλλο από τη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού. Aντίθετα, οι «βυσσινί» παρέμειναν στους 17 βαθμούς.
 
Τα γκολ των Περιστεριωτών πέτυχαν οι Αναστασάκος (39’) και Μπαζίνσκι (63’), ενώ το τέρμα με το οποίο μείωσε η ομάδα του Ουζουνίδη σημείωσε ο Νταμπίζας (88’).
 
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίντρινη κάρτα ο Ολιβέιρα του Ατρομήτου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν.
 
Ενδεικτικό αυτού αποτελεί το γεγονός ότι οι δύο προπονητές είχαν παρατάξει τις ομάδες τους με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή.
 
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων.
 
Πάντως, δεν είχαν καταφέρει να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Λάρισας, η οποία είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.
 
Όλα αυτά βέβαια έως το 39’, όταν στην πρώτη καλή ευκαιρία τους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.
 
Σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Δώνη, ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος με
προβολή έκανε το 1-0, το οποίο ήταν το σκορ, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
 
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι, δεδομένου ότι βρίσκονταν πίσω στο σκορ,  ήταν αναγκασμένοι να ανοιχτούν και να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης.
 
Όπερ εγένετο, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να μπαίνει πιο δυνατά στην επανάληψη.
 
Παρά την υπεροχή των «βυσσινί», η ομάδα που κατάφερε να βάλει την μπάλα στο πλεκτό ήταν ο Ατρόμητος. Στο 63’ και πάλι από μία στημένη φάση.
 
Ο Φαβάλι εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας. Η αμυντική γραμμή της Λάρισας ολιγώρησε, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπαζίνσκι από κοντά να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων.
 
Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, η ομάδα του Γιώργου Δώνη οπισθοχώρησε, με αποτέλεσμα οι «βυσσινί» να καταφέρουν να μειώσουν στο σκορ στο 88’ με κεφαλιά του Νταμπίζα.
 
Στα εναπομείναντα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, οι «γιόμες» των φιλοξενούμενων δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την άμυνα του Ατρομήτου, ο οποίος πήρε τελικά μια πολύ σημαντική νίκη επί της πρώην ομάδας του προπονητή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μπαζίνσκι – Κατσιαρός, Βελάσκο, Μελίσσης, Νταμπίζας

Κόκκινες: Ολιβέιρα (2η κίτρινη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Φαβάλι (86΄ Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (81΄ Καλαντζής), Αναστασάκος, Μπρίτο (71΄ Σφακιανάκης)

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Νταμπίζας, Ζέσους, Φλάβιο, Βελάσκο (68΄ Τουάμα), Πούρι (56΄ Κάσας), Ιγκλέσιας, Μελίσσης, Ρομέου, Κατσιαρός, Μετίν

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης