Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης είναι ο μόνιμος… πονοκέφαλος για τους αντίπαλους του Παναθηναϊκού, κάτι που αποδεικνύεται και από τα λεγόμενα του Άαρον Μπέινς.

Ο Αυστραλός σέντερ της Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα βρει απέναντί του τον «Big Sofo» στην αποψινή αναμέτρηση των Σλοβένων με το «τριφύλλι» για τους ομίλους της Eurolegue και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες αντιμετώπισης του θηριώδους άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το ματς θα είναι σκληρό, όπως όλα στην Ευρωλίγκα. Δουλέψαμε σε κάποια πράγματα μέσα στην εβδομάδα για την αντιμετώπιση του Σχορτσανίτη. Είμαι λίγο πιο ψηλός από αυτόν, αλλά εκείνος είναι αρκετά πιο βαρύς. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει ένας παίκτης» ανέφερε αρχικά ο Μπέινς, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας και κατέληξε:

Το δοκίμασε η Ρεάλ, αλλά απέτυχε και τους έβαλε 23 πόντους. Πρέπει να αντιμετωπιστεί από ομαδική άμυνα. Προσωπικά έχω δύσκολη αποστολή, αλλά θα έχω βοήθεια. Για μένα αποτελεί πρόκληση να τον αντιμετωπίσω. Κάθε ματς αποτελεί κίνητρο για μένα και προετοιμάζομαι για να είμαι στο 100%. Σημασία έχει να μείνω στο παρκέ όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα σε άμυνα και επίθεση».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης