Η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για την Ίντερ, καθώς αυτό που κατάφερε ο ιταλικός σύλλογος ήταν να δημιουργήσει αρκετά αρνητικά ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ χάνει εντός και εκτός έδρας από τη Νάπολι (0-3 στο Μεάτσα και 1-0 στο Σαν Πάολο) και από τη Νοβάρα (3-1 στο Σίλβιο Πιόλα και 0-1 στο Μεάτσα). Κάτι ανάλογο είχε συμβεί τη σεζόν 2002/03 (με τη Μίλαν και την Ουντινέζε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ιταλικός σύλλογος δεν καταφέρνει να σκοράρει στο ιταλικό πρωτάθλημα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά τα τελευταία 25 χρόνια.

Η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει και να χάσει τον ίδιο αριθμό αγώνων στο ιταλικό πρωτάθλημα έπειτα από 25 αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, μετράει έντεκα νίκες, ισάριθμες ήττες και τρεις ισοπαλίες. Αυτό είχε ξανασυμβεί τη σεζόν 1974/75.

Η ομάδα είναι χωρίς σκορ στα τελευταία 325 λεπτά, αφού ο Ντιέγκο Μιλίτο έχει να σκοράρει από το παιχνίδι με την Παλέρμο πριν από 25 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ίντερ χάνει πέντε συνεχόμενους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά από το 1995, όταν και πήγε στην ομάδα ο Χαβιέρ Ζανέτι.

Επιμέλεια: Έλενα Φιντιάνη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης