Ο Ηλίας Ιωάννου με τα γκολ του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γλιτώσει η Κέρκυρα τον υποβιβασμό στη Football League.

Ο έμπειρος επιθετικός, με τη… βοήθεια του μικρού του γιου -που έκλεψε την παράσταση- παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής, χαρακτηρίζοντάς την παραμονή των Φαιάκων ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μέσα σε μια δύσκολη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, καθώς, μετά από μια δύσκολη χρονιά, κάναμε το όνειρο πραγματικότητα. Αφιερώνω το βραβείο στη γυναίκα και τα παιδιά μου, που μου δίνουν δύναμη, ενώ οφείλω ένα “ευχαριστώ” προς τους ανθρώπους της ομάδας, που βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Με πρώτο τον γιατρό, τον κ. Κοσκινά και τον φυσιοθεραπευτή, Αργύρη Ραψομανίκη που είναι πάντα δίπλα μας, κάνοντας τα πάντα για να είμαστε καλά. Εύχομαι, τη νέα περίοδο, οι παίκτες της Κέρκυρας θα κερδίσουν ακόμη περισσότερα βραβεία» ανέφερε αρχικά ο Ιωάννου.

Τέλος μιλώντας ειδικά για το βραβευθέν γκολ, στο «Καραϊσκάκης», επισήμανε: «Το γκολ επί του Ολυμπιακού, είναι, ασφαλώς, απ’ αυτά μου μένουν. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα, καθώς όχι μόνο κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο, στην έδρα του, σπάζοντας το ρεκόρ του, αλλά πήραμε και τρεις βαθμούς που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα τεράστιο βήμα παραμονής. Προσωπικά, το θεωρώ ματς- κλειδί. Όλα τα παιδιά δουλέψαμε μαζί, αρμονικά, βρήκαμε την ισορροπία μας και το τέλος μας βρίσκει πάρα πολύ χαρούμενους».

Από την πλευρά του γιατρός της ΠΑΕ και διακεκριμένος επιστήμονας, Αλέκος Κοσκινάς, ο οποίος έδωσε το βραβείο στον Ιωάννου, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα, που δίνω το βραβείο στον Ηλία, καθώς, πέρα από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι κι ένα απ’ τα καλύτερα παιδιά που έχουν περάσει απ’ την ομάδα”, τόνισε ο κ. Κοσκινάς και συνέχισε: “Οπωσδήποτε, κάθε βραβείο, που κατακτά παίκτης του ΑΟ Κέρκυρα είναι σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω. Καθώς το γκολ που σημείωσε ο Ηλίας δεν ήταν μόνο πανέμορφο, αλλά και τεράστιας σημασίας και ιστορικότητας. Δεδομένου ότι “έγραψε” την πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού και ανοίγοντας το δρόμο για την μεγάλη παραμονή. Το γεγονός, άλλωστε, ότι αναδείχτηκε MVP του ματς μέσα στο “Καραϊσκάκης”, σε μια σπάνια περίπτωση, μιλάει από μόνο του».

Καταλήγοντας ο γιατρός των Φαιάκων τόνισε: «Θα ήθελα να του ευχηθώ, να είναι υγιής, να… μας χρειάζεται όσο γίνεται λιγότερο και να ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες διακρίσεις».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης