Το απόγευμα της Δευτέρας πλήθος κόσμου συνόδευσε τον Τζόνι Βεκρή στην τελευταία του κατοικία. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του εκλιπόντος βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Διονυσίου του Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Γιάννης Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Γόντικας, Λεωνίδας Πολέμης, Σοφοκλής Πιλάβιος, Αριστείδης Καμάρας, Αντώνης Αντωνιάδης, Τάκης Λουκανίδης, Στράτος Σωπήλης, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο Βασίλης Παρθενόπουλος, ο Βαγγέλης Σαμαράς, ο Φάνης Βουτσαράς, ο Νίκος Χατζηνικολάκου, πρώην αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, ο Νίκος Ρισβάς, ο Γιώργος Στράτος και πολλοί άλλοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα στεφάνια που υπήρχαν ξεχώρισαν αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, του “Ενιαίου Φορέα Θύρας 13”, του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ, της ΑΕΚ, της Skoda Ξάνθης, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, της Μαριάννας Λάτση, του Χρήστου Πανόπουλου προσωπικά και πολλών ακόμη.

Στεφάνια έστειλαν, εκτός όλων των άλλων, τόσο προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Γιάννης Μώραλης αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης